Штампа

Данас професорка Весна Шејић иде у пензију

on .

Данас је рођендан професорки Весни Шејић и данас професорка Весна Шејић одлази у заслужену пензију.

Желимо да честитамо професорки Весни

одлазак у пензију и да јој пожелимо да ужива у њој пуно година!

 

 

 

Штампа

Републичко такмичење из математике

on .

Републичко такмичење из математике ове године је одржано у суботу, 16.03.2013.год. у Првој економској школи у Београду.

Гимназију у Обреновцу је и ове године представљао Никола Шајиновић, ученик 3. разреда који се успешно пласирао на овај ниво такмичења.

Никола Шаијиновић је на такмичењу имао укупно 42 бода и показао је завидан ниво знања, али следеће године очекујемо још већи број бодова и пласман међу прва три најбоља математичара у Србији.

 

Штампа

Арсеновић Душан међу дванаест најбољих у Србији из социологије

on .

На такмичењу које је одржано 16. 03. 2013. у Београду, Арсеновић Душан је у конкуренцији десет најбољих такмичара заузео друго место. Реч је о регионалном такмичењу средњошколаца из социологије у Београду. Освајањем другог места (прва четири места воде на државно такмичење), Душан је изборио учешће у велико финале, у којем ће учествовати најбољи из Новог Сада (три кандидата), из Ниша (три кандидата) и из Косовске Митровице (два кандидата).

Својим понашањем, а пре свега знањем из социологије, био је репрезентативан и достојан представник школе на Филозофском факултету у Београду. Без обзира на резултат великог финала, Душан је већ остварио изванредан резултат.

 

 

 

 

 

Штампа

Општинско такмичење из историје

on .

Општинско такмичење из историје одржано је у недељу, 17.03.2013.год. у Техничкој школи у Обреновцу. Наши ученици су остварили запажене резултате и пласирали се на градско такмичење које ће бити одржано у Београду 13. априла 2013. године.

Прво место: Марица Радојичић IV-1

Друго место: Урош Зековић I-3

Треће место: Невена Лазаревић II-1
                         Јован Јевтић II-2