Штампа

Веслачка трка матураната

on .

Данас је на београдској Ади одржано полуфинале веслачке трке матураната. Наши матуранти, потпомогнути својим другарима из 2. и 3. разреда, су одлично веслали, али нису успели да се домогну финала. Имали су пех са седиштима, па су после стартног успешног почетка, a по изузетно кишовитом времену, на средини трке због пропадања 2 седишта изгубили ритам и са малим заостатком били иза Математичке гимназије. Пошто су и ученици 3. разреда осетили дражи веслања, очекујемо да следеће године уђемо и у финале.

Овако, све честитке ученицима, били су на највишем нивоу по изузетно лошем времену.

Штампа

Бесплатна летња школа у највећој ИТ компанији - ComTrade

on .

У жељи да свима онима који су 3. разред средње школе, који постижу запажене резултате у учењу и раду, који су носиоци различитих диплома, као и онима који поседују надареност и таленат за информационе технологије обезбедимо могућност стицања стручног знања, позивамо да се ученици Ваше школе пријаве и укључе у нашу Летњу школу програмирања и Летњу школу дизајна преко следећег линка:

http://www.its.edu.rs/ITS-Letnja-skola-ITS-a_1456

Овим подухватом пружамо ученицима прилику да потпуно бесплатно уче од најбољих и најискуснијих, да искористе нова знања и референце на најбољи могући начин, да виде како изгледа једна савремена висока школа.

 
Током трајања школе биће организован и обилазак
ComTrade Technology Центра, а сви полазници школе ће имати јединствену прилику да се упознају са радом најуспешније ИТ компаније у региону - компаније ComTrade.

Важно је истаћи неке од  конкретних бенефииа школе и самих ученика, а то су :

  • Ученици ће добити прилику да савладају најактуелније теме из области информационих технологија;
  • Кроз занимљиву и практичну наставу, ученици ће доћи до одмах применљивих знања;
  • Упознавање са радом највеће ИТ компаније у овом делу Европе
  • Сертификат о одслушаној летњој школи ;
  • Комплет материјал за сваког полазника школе.Летња школа ће бити организована током јула и августа, а број места је ограничен на 20.

Позивамо Вас да се укључите и препоручите најбољим ученицима Ваше школе да прошире своја знања и буду део наше летње школе.


Стојимо Вам на располагању за све додатне информације и очекујемо Ваше ученике у нашој Летњој школи.С поштовањем,

Директор ИТС-а

проф. др Валентин Кулето

 

СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ УЧЕНИЦИ 3. РАЗРЕДА ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ ДИРЕКТОРУ ГИМНАЗИЈЕ!

Штампа

Матурско вече 27.05.2013.

on .

 

 

Штампа

Кристина Арнаутовић заузела 2. место на Републичком такмичењу из српског језика и језичке културе

on .

На 23. Републичком такмичењу из српског језика и језичке културе, које је одржано 26. 05. 2013. у Тршићу, Арнаутовић Кристина I-3, је у веома јакој конкуренцији најбољих ђака из целе Србије, заузела одлично друго место. Она је од 20 задатака урадила тачних 19 задатака и 2/3 последњег задатка, недостајала јој је 1/3 задатка да заузме 1. место.

Ово је изванредан резултат у изузетно јакој конкуренцији и све похвале иду за рад и труд Кристини.